TopAlter.com
Top 4 Business Apps Like Kniha jízd - Best Alternatives

Kniha jízd Alternatives

Do you want to find the best Kniha jízd alternatives for iOS? We have listed 4 Business apps that are similar to Kniha jízd. Pick one from this list to be your new Kniha jízd app on your iPhone or iPad. These apps are ranked by their popularity, so you can use any of the top alternatives to Kniha jízd on your iOS devices.

Top 4 Apps Like Kniha jízd - Best Picks for 2024

The best free and paid Kniha jízd alternatives for iPhone and iPad according to actual users and industry experts. Choose one from 4 similar apps like Kniha jízd 2024.

Strážní kniha

Strážní kniha

Strážní kniha je aplikace, která slouží pro firmu Hedurio již řadu let. Načítání QR kódů a následné přidávání reportů, komentářů a řadu jiných funkcí.

Price: Free Developer: Railsformers s.r.o.
MapLes

MapLes

Lesprojekt Hradec králové, s.r.o. představuje jednoduchou aplikaci MapLes pro Váš IPad. Stačí ji jen pustit a prohlížet lesnické mapy s údaji lesní hospodářské knihy. MapLes dokáže zobrazit lesnická mapy (porostní, těžební, typologické,…….). Umí propojit údaje hospodářské knihy a...

Price: Free Developer: Ororo a.s.
Shipard

Shipard

Aplikace umožnuje přístup do informačního systému Shipard pomocí mobilního telefonu a tabletu. Mějte trvalý přístup k informacím i mimo kancelář. * Došlá pošta a kontakty. * Pohledávky, závazky a další důležité přehledy. * Všechny potřebné dokladové evidence. * Přidávání příloh k dokumentům pomocí fotoaparátu. * Kniha jízd včetně sledování...

Price: Free Developer: Shipard

Copyright © 2021 TopAlter.com